Pas operacionit estetik në mjekër, këngëtarja shfaqet për herë të parë në publik

View Gallery
7 Photos
Pas operacionit estetik në mjekër, këngëtarja shfaqet për herë të parë në publik
ciljeta-1

Pas operacionit estetik në mjekër, këngëtarja shfaqet për herë të parë në publik
ciljeta2

Pas operacionit estetik në mjekër, këngëtarja shfaqet për herë të parë në publik
ciljeta-bionde

Pas operacionit estetik në mjekër, këngëtarja shfaqet për herë të parë në publik
ciljeta-3

Pas operacionit estetik në mjekër, këngëtarja shfaqet për herë të parë në publik
ciljeta (2)

Pas operacionit estetik në mjekër, këngëtarja shfaqet për herë të parë në publik
1401601216Ciljeta-Xhilaga.jpgartikull

Pas operacionit estetik në mjekër, këngëtarja shfaqet për herë të parë në publik
ciljeta

Disa ditë më parë këngëtraja Çiljeta Xhilaga, ka bërë një ndërhyrje në mjekër, pasi gjithmonë ka menduar se është një defekt në pamjen e saj.

Pas opercionit, momenti i parë që është shfaqur në publik, ka qenë natën e mbremshme tek “Miss Universe Albania”.

Çiljeta, tashmë edhe më e bukur, performoi me disa këngë.

Çiljeta gjithmonë ka thënë se është në kërkim të perfeksionit dhe mendon se me ndëryhrjen e fundit ka bërë gjënë e duhur.

Po ju përcjellim dy fotot e fundit dhe disa foto të mëparshme që të dalloni ndryshimin…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤