Pema marramendëse e Kylie-t, më e veçanta që kemi parë deri më tani!

Nuk do mend që Kylie Jenner do të na dhuronte diçka të veçantë për festat e fundvitit. Por, askush nuk e priste një pemë plot 6 metra të lartë, mbushur me dekorime pafund. Jenner e ka publikuar foton e pemës në Instagram, ku dhe ka falendeurar stafin realizues.

3-1

Picture 1 of 2

“Edhe më perfekte në realitet”, ka thënë Kylie, duke e përshkruajtur këtë realizim si ‘magji e vërtetë’. Por, çfarë ka tërhequr vëmendjen ka qenë zbukurimi me globe të mëdha rozë. Fansat kanë dalë menjëherë në konkluzionin se Jenner po përpiqet të tregojë gjininë e fëmijës, edhe pse ende nuk ka një komfirmim zyrtar për shtatzëni nga ana e saj.
E vërtetë, globet janë të një madhësie marramendëse, ndërsa nuk dihet nëse ky ka qenë thjesht një qëllim dekori apo provokim për ndjekësit…Sido që të jetë, pema është thjesht perfekte!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤