Perdet më në modë të sezonit

Dizajni i harmonizuar i dhomës së jetesës përcaktohet nga një kombinim i faktorëve, ndër të cilët një vend i rëndësishëm i jepet dizajnit të hapjes së dritares. Duke mbetur një atribut i padhunueshëm i brendshëm, perdet në sallë ndryshohen rregullisht.

8-1

Picture 1 of 35

Kjo i referohet cilësisë së pëlhurës, kombinimeve të ngjyrave dhe modeleve të perdes. Njohja me tendencat e fundit dhe teknikat interesante të dizajnit do t’ju ndihmojnë të bëni një zgjedhje kompetente të dekorimit të tekstilit për dhomën.

Për më shumë ide shikoni ne fotogalerinë e mësipërme..

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤