Përse mbretëresha Elizabeth nuk e lejon Kate Middleton të lyejë thonjtë?

Princesha Kate Middleton është një nga femrat më të komentuara në botë.

Së fundmi në vëmendje të mediave rozë ka rënë fakti se përse princesha nuk i lyen asnjëherë thonjtë e saj.

Kate kurrë nuk është shfaqur në publik me thonjtë e lyera në ngjyrë të kuqe dhe të gjitha mundësi janë se nuk do ta shikojmë kurrë.

Kjo sepse rregullat janë rregulla dhe princeshës nuk i lejohet të përdorë ngjyra të ndezura në thonjtë e saj.

Edhe mbretëresha Elizabeth ka mbajtur të njëjtën ngjyrë thonjsh për dekada me radhë.

Me sa duket ky rregull është shumë i rëndësishëm sepse ka nisur ta zbatojë edhe ka nisur ta zbatojë edhe e dashura e princ Harry-it.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤