Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra

View Gallery
11 Photos
Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra
Priyanka Chopra

Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra
Priyanka Chopra 1

Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra
Priyanka Chopra 2

Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra
Priyanka Chopra 3

Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra
Priyanka Chopra 5

Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra
Priyanka Chopra 6

Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra
Priyanka Chopra 7

Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra
Priyanka Chopra 8

Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra
Priyanka Chopra 9

Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra
Priyanka Chopra 11

Pësova sulm paniku para se të shkoja në altar, habit aktorja Chopra
Priyanka Chopra 12

Priyanka Chopra pësoi një “sulm paniku” pak para se të shkëmbente unazat dhe premtimet me bashkëshortin Nick Jonas në dhjetor.

Aktorja e famshme dhe kënëgtari shkëmbyen unaza gjatë dy ceremonive në Jodhpur të Indisë. Dhe 36 vjeçarja zbuloi se pati disa momente paniku para dasmës së parë.

“Më ndodhi diçka e çuditshme para se të nisja të ecja drejt altarit,“-tha e sapomartuara për Good Morning America. “Mbaj mend që po më vendosnin vellon, ishte 75 metra e gjatë.

Por ndërsa po qëndroja prapa perdes dhe njerëzit më thonin kur duhet të dilja e muzika kishte filluar të luhej, fillova të kisha një sulm paniku.”

Ndërsa shtoi se momenti i paharrueshëm ishte kur pa Jonas.

“Pastaj u hapën dyert dhe pashë Jonas. Nuk mund ta harroj atë moment.”

Çifti organizoi dy ceremoni martesore, një të krishterë dhe një hindu.

Më pas zhvilluan një sërë pritjesh dhe festa për dasmën, ndaj Priyanka pranon se u lodh nga të gjitha festimet.

“Isha shumë e lodhur nga fundi festimeve. Dhe kishte një moment kur pyesnim ‘Ok ne çfarë po ndjejmë’, sepse po festonim me shumë njerëz, por nuk ka problem.”

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤