Pranvera po vjen, a kemi lule në ambjentet tona?

Ditet e ftohta te dimrit mund te na kene bere te qendrojme brenda ne shtepi, ngrohte e komode.

Por cfare po ndodh me ambjentet jashte? Me kopeshtin apo ballkonin?

A po kujdeseni per lulet?

Se pranvera vjen shpejt e, pa lule, nuk eshte pranvere 🙁 .

Nëse akoma jo, ja disa ide të thjeshta si të mbillni lule në ambjentet e shtëpisë dhe oborrit tuaj.

ImageProxy

ImageProxy

ImageProxy (2)

ImageProxy (4)

ImageProxy (5)

ImageProxy (6)

ImageProxy (7)

ImageProxy (8)

ImageProxy (9)

ImageProxy (10)

ImageProxy (2)

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤