Preferoni turizmin malor? 10 destinacionet më të bukura në Europë

Pushimet janë periudha që të gjithë presim me padurim të largohemi e të humbasim nga realiteti. Shumë zgjedhin detin, por jo të pakët janë ata që preferojnë malin ose fshatin.

Për të gjithë ata që këtë vit kanë plane të pushojnë në mal ne ju sygjerojmë 10 atraksionet më të bukura në Europë.

1. “Syri i detit”, Poloni

vendet-turistike-malore-me-te-bukura-ne-bote-10

2. Bovec, Slloveni

vendet-turistike-malore-me-te-bukura-ne-bote-02

3. Hallstatt, Austri

vendet-turistike-malore-me-te-bukura-ne-bote-01

4. Lumi “Soca”, Slloveni

vendet-turistike-malore-me-te-bukura-ne-bote-03

5. Malet “Tatra” në kufirin mes Polonisë dhe Sllovakisë

vendet-turistike-malore-me-te-bukura-ne-bote-04

6. Vargu malor “Dolomites”, Itali

vendet-turistike-malore-me-te-bukura-ne-bote-05

7. Mali “Stanserhorn”, Zvicër

vendet-turistike-malore-me-te-bukura-ne-bote-06

8. Hekurudha “Rhaetian”, Zvicër

vendet-turistike-malore-me-te-bukura-ne-bote-07

9. Shtegu “El Caminito del Rey”, Spanjë

vendet-turistike-malore-me-te-bukura-ne-bote-08

10. Hekurudha “Brienzer Rothorn”, Zvicër

vendet-turistike-malore-me-te-bukura-ne-bote-09

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤