Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..

View Gallery
12 Photos
Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 12

Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 11

Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 10

Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 9

Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 8

Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 7

Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 6

Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 5

Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 4

Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 3

Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 2

Princeshë Elia shkëlqen në “La Nuit des Etoiles” në Bruksel, Çifti Mbretëror i ftuar special..
Leka Zogu 1

Këtë fundjavë çifti Mbretëror mori pjesë në “La Nuit des Etoiles” – Nata e Yjeve në Bruksel, Belgjikë, nën patronazhin dhe në prani të Lartësisë së Tij Princi Albert II i Monakos.

Çifti Mbretëror, Princi i Kurorës Leka II dhe Princeshë Elia, rrezaton në fotot e përcjella prej tyre në rrjetet sociale, veçanërisht Princeshë Elia me veshjen e saj klasike, për të cilën falenderon edhe ideuesen.

“Dëshiroj të falenderoj mikeshën time të talentuar Blerina Kllokoqi Rugova për fustanin e mbrëmjes ☺️” shkruan ajo .

Ata na përcjellin gjithë axhendën e vizitës së tyre.

Axhenda e fundjavës u mbush me ngjarje të ndryshme : një darkë mirëseardhje u mbajt të premten më 4 maj në “Le Chalet de la Foret, në Uccle.

Të nesërmen Princi i Kurorës Leka II mori pjesë në një konferencë ndërkombëtare në Qendrën e Arteve të Bukura, organizuar nga Konferenca e Madhe Katolike e Belgjikës. Tema e konferencës ishte: “Ajri, Toka dhe Deti, sfidat jetësore të këtij shekulli”.

Ngjarja kryesore e fundjavës ishte darka gala “La Nuit des Etoiles” në Pallatin Egmont e cila ishte organizuar nga Lartësia i Tij Mbretërore Charles- Philippe, Duka i Anjour, në mbështetje të “Fondacionit te Princit Albert II të Monakos”.

Veprimtaria u ndoq nga personalitete të artit dhe kulturës, politikës, gazetarisë dhe shkencës.

Mysafirët Mbretërore ishin LTM Princi Albert II i Monakos, LS Princeshë Lea e Belgjikës, LT Princ Michel si edhe Nicolas dhe Alina të Rumanisë.

Princi Leka pati mundesi të fliste në hollësi me Sh.T Didier J.L Reynders, Ministri i Punëve të Jashtme të Belgjikës, për Shqipërinë dhe të ardhmen e saj europiane.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤