Princi Vincent dhe Princesha Josephine të Danimarkës në ditën e parë të shkollës

Binjakët Mbretërore të Danimarkës duken të adhurueshëm në Ditën e parë të shkollës.
Kishte disa nerva të ditës së parë për Prince Vincent dhe Princess Josephine.

Princi George nuk është i vetmi mbretëror që fillon shkollën për herë të parë këtë vit. Princi Vincent dhe Princesha Josephine të Danimarkës shënuan krenar momentin duke pozuar për fotografët në Kopenhagë përpara ditës së tyre të parë në shkollë, të martën.

Të veshur me uniformat e tyre verore dhe të armatosur me shpinës të guximshëm, binjakët gjashtëvjeçarë u bashkuan me prindërit e tyre Princesha Mari dhe bashkëshorti i saj, Princi Frederik, për fotokalimin jashtë shtëpisë së tyre në Pallatin Amalienborg.
Ndërsa fëmijët dukeshin të ngazëllyer, kishte disa shenja të nervave të ditës së parë …

Familja Mbretërore Daneze ka konfirmuar se binjakët do të fillojnë në klasën 0 në Shkollën Tranegård të vendosur në periferi të kryeqytetit danez. Ndërsa ka të ngjarë të jetë paksa e frikshme për startuesit e rinj, do të ketë dy fytyra të njohura për të siguruar një ngushëllim gjatë javëve të para. Vëllezërit e motrat e tyre më të vjetër, Princi Christian dhe Princesha Isabella, ndjekin të njëjtën shkollë, edhe pse binjakët do të duhet të mësohen të kalojnë disa kohë larg.

Sipas Royal Central, Princesha Mary u tha mediave se fëmijët e saj do të ishin në klasa të ndara, me Princin Frederik duke shtuar: “Ata janë miqtë më të mirë të njëri-tjetrit dhe mund të shohin njëri-tjetrin në lagje, por ne menduam se ata duhet të kenë disa shokë të rinj. ”

Dita e parë e Princi Vincent dhe Princesha Josephine vjen vetëm pak javë para se Princi George të fillojë arsimimin e tij. Në mars, Kensington Palace njoftoi se katërvjeçari do të marrë pjesë në një shkollë ditore të Thomas-it, në Battersea, nga shtatori.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤