Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!

View Gallery
16 Photos
Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra 1

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra 2

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra 3

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra 5

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra 6

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra 7

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra 9

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra 8

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra 11

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra 12

Priyanka Chopra: Jam një grua e tmerrshme!
Priyanka Chopra

Priyanka Chopra e cilëson veten si një grua jo ideale. Aktorja 36-vjeçare pranoi të martën në “The View” se nuk di të gatuajë.

E megjithatë, bashkëshortit të saj, këngëtarit Nick Jonas duket se nuk i intereson fakti se ajo s’është e mirë në kuzhinë.

“Ai vjen nga një familje ku mamaja bën gatimin dhe unë nuk jam e tillë. Jam një grua e tmerrshme.

Kur i thashë atij se nuk di të gatuaj, më tha: ‘Mos u shqetëso shpirt, as unë nuk di’ ”, rrëfeu aktorja indiane. E vetmja gjë që di të bëjë Priyanka janë vezët dhe kafja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤