Propozoi dy herë të dashurës martesë, dhe bijës së saj i kërkoi t’i bëhet baba

Grant Tibbet nga Indiana e Shteteve të Bashkuara, ka filluar një lidhje romantike me Cassandra Rechar para një viti dhe që atëherë ka ditur se pjesë e tyre do të jetë edhe vajza saj Adrianna.

propozim 1

Picture 1 of 3

Andaj, kur vendosi të binte në njërin gju dhe të kërkonte asaj të martoheshin, 29-vjeçari i bëri edhe një propozim vajzës së vogël.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤