Pse askush nuk ia del me të? Tjetër largim nga stafi i Meghan-it

View Gallery
9 Photos
Pse askush nuk ia del me të? Tjetër largim nga stafi i Meghan-it
Meghan 2

Pse askush nuk ia del me të? Tjetër largim nga stafi i Meghan-it
Meghan 1

Pse askush nuk ia del me të? Tjetër largim nga stafi i Meghan-it
Meghan 1

Pse askush nuk ia del me të? Tjetër largim nga stafi i Meghan-it
Meghan

Pse askush nuk ia del me të? Tjetër largim nga stafi i Meghan-it
Harry dhe Meghan

Pse askush nuk ia del me të? Tjetër largim nga stafi i Meghan-it
Meghan 1

Pse askush nuk ia del me të? Tjetër largim nga stafi i Meghan-it
Meghan Markle 1

Pse askush nuk ia del me të? Tjetër largim nga stafi i Meghan-it
Meghan Markle

Pse askush nuk ia del me të? Tjetër largim nga stafi i Meghan-it
Meghan

Princesh Meghan, vijon të tërheq vëmednjen e publikut që pas martesës së saj me princ Harryn.

Së fundmi asistentes, Meghanit i largohet dhe një truproje, duke bërë që mediat të kthejnë përsëri vëmendjen nga ajo.

Ky është i disati largim nga stafi i dukeshës dhe arsyet mbeten pothuajse gjithmonë të njëjta, ajo nuk respekton protokollin duke vështirësuar punën e stafit.

Modestia e saj dhe kërkesat e saj për t’u trajtuar si të gjithë ka qenë e papranueshme për një nga oficeret e sigurisë së saj e cila ka dhënë dorëheqjen vetëm pas 6 muajsh punë.

Largimi i saj vjen pak kohë pas dorëheqjes së një prej asistenteve të Dukeshës.

Sipas oficeres, emri i së cilës nuk është bërë i ditur, ka qenë absurde që një Dukeshë të sillet lirshëm duke marrë parasysh rëndësinë e saj dhe nga ana tjetër Meghan nuk do të ndihet e kontrolluar në çdo moment të jetës.

Mbase Meghan duhet ta kishte menduar më parë që te jesh pjesë e familjes mbretërore kërkon përgjegjësi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤