Pse Kate i bën blerjet si të tjerët në supermarket me ulje…

View Gallery
7 Photos
Pse Kate i bën blerjet si të tjerët në supermarket me ulje…
Kate 1

Pse Kate i bën blerjet si të tjerët në supermarket me ulje…
Kate 2

Pse Kate i bën blerjet si të tjerët në supermarket me ulje…
Kate 3

Pse Kate i bën blerjet si të tjerët në supermarket me ulje…
Kate 4

Pse Kate i bën blerjet si të tjerët në supermarket me ulje…
Kate 5

Pse Kate i bën blerjet si të tjerët në supermarket me ulje…
Kate 6

Pse Kate i bën blerjet si të tjerët në supermarket me ulje…
Kate 7

Dukesha e Kembrixhit i habiti klientët e një supermarketi në Angli, pasi u shfaq atje për të bërë blerjen e dhuratave festive.

Kate, 36 vjeç, ishte bashkë me djalin Xhorxh dhe vajzën Sharlotë.

Ajo u fut mes turmës për të zgjedhur gjërat që do blinte në supermarketin e uljeve, The Range.

Një mama që po bënte pazar në dyqan tha se mbeti e befasuar. “Nuk prisja që të shihja një të familjes mbretërore në këtë supermarket,” tha ajo.

Mendohet se Kate po blinte dhurata për pjesën tjetër të familjes mbretërore.

Mbretëresha pëlqen që familja e saj të shkëmbejë dhurata modeste për Krishtlindje, në përputhje me traditën gjermane, shkruan ‘The Sun’.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤