Pushime në mal? Ja si të dukeni me stil dhe komode

Nëse adhuroni shëtitjet e gjata, natyrën dhe qetësinë, pushimet e kaluara në mal janë ato më idealet për ju.

Mos u shqetësoni aspak kur vjen puna te përgatitja e valixhes, ne ju sugjerojmë se cilat janë veshjet e domosdoshme që ju duhen me vete për të patur një look stili, mbi të gjitha komod e praktik.

Që të gjithë i kemi në garderobë këto veshje! Shfletoni galerinë!

stil 1

Picture 1 of 13

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤