Qumështi i bajames

gallery-1467732245-almond-milk

 

Përveç shmangies së fytyrës plot me pucrra dhe yndyrë nga bulmeti, ka edhe efekte të tjera shumë positive kur zëvendësohet qumështi I lopës me qumësht tjetër, me prejardhje jo shtazore.

 

Qumështi i bajames

Pro

Ka shumë pak kalori dhe yndyrna. Ka disa nga përbërësit që ka qumështi I lopës, si vitamin E.

Kundra

Edhe pse vjen nga bajamet, ky qumësht ka shumë pak proteina. Dhe version që shitet rëndom nëpër markete ka shumë sheqer.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤