Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve…

View Gallery
10 Photos
Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve…
Galeria Lafayette, Paris, Francë

Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve…
Gubbio në Itali ka dekoruar gjithë faqen e kodrës

Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve…
Në Floridan e ngrohtë është Sandi prej rëre, në Palm Beach

Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve…
Në kryeqytetin e Meksikës është një nga pemët më të larta në botë

Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve…
Në Lituani, pema është 27 metra e lartë dhe ka 5 kilometra me drita

Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve…
Në Rio De Janeiro pema është lundruese, e ndërtuar mbi një anije mallrash

Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve…
Pema në Qendër të Tiranës

Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve…
Pema në Taipei, Tajvan

Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve…
Qendra Rockefeller, Nju Jork

Qytetet me pemët më fantastike të Krishtlindjeve…
Zbukurime festive në Qendër të Tiranës663x376

Zbukurimet nëpër rrugët e qyteteve janë të parat që sjellin atmosferën e festave të dimrit, të Krishtlindjeve dhe Vitit të Ri.

Veç dritave të panumërta, qytetet vendosin edhe nga një pemë të madhe në qendër. Në Tiranë zbukurimet nisën të vihen që në nëntor, ndërkohë që qytetet e tjera të Shqipërisë nuk kanë mbetur prapa, shpesh duke konkurruar kryeqytetin dhe njëra-tjetrën.

Por nëpër botë gjen qytete që e kanë çuar përtej imagjinatës, me pemë Krishtlindjesh nga më fantastiket. Poshtë mund të ndiqni disa prej tyre.

Galeria Lafayette, Paris, Francë

Pema në Taipei, Tajvan

Gubbio në Itali ka dekoruar gjithë faqen e kodrës

Në Floridan e ngrohtë është Sandi prej rëre, në Palm Beach

Në Rio De Janeiro pema është lundruese, e ndërtuar mbi një anije mallrash

Në Lituani, pema është 27 metra e lartë dhe ka 5 kilometra me drita

Qendra Rockefeller, Nju Jork

Në kryeqytetin e Meksikës është një nga pemët më të larta në botë

Për qejfin tonë, po renditim edhe Tiranën, me pemën dhe zbukurimet fantastike të festave të fundvitit….. 🙂

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤