Rashel fillon plazhin, joshëse me kostum .…

View Gallery
9 Photos
Rashel fillon plazhin, joshëse me kostum .…
Rashel 1

Rashel fillon plazhin, joshëse me kostum .…
Rashel 2

Rashel fillon plazhin, joshëse me kostum .…
Rashel 3

Rashel fillon plazhin, joshëse me kostum .…
Rashel 4

Rashel fillon plazhin, joshëse me kostum .…
Rashel 5

Rashel fillon plazhin, joshëse me kostum .…
Rashel 6

Rashel fillon plazhin, joshëse me kostum .…
Rashel 7

Rashel fillon plazhin, joshëse me kostum .…
Rashel 8

Rashel fillon plazhin, joshëse me kostum .…
Rashel 9

Bukuroshja Rashel Kolaneci ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve me pamjen dhe format e saj.

Që prej shfaqjes së saj si velinë e “Xing me Ermali”, Rashel është shndërruar në fytyrë publike duke u bërë shpesh pjesë e mediave rozë.

Ajo është lakuar shpesh në media prej fotove sensuale dhe provokuese që publikon.

Së fundi Rashel ka publikuar disa foto mjaft provokuese me rroba banje ku nxjerr në pah format joshëse.

Po jua përcjellim ato bashkë me foto që Rashel ka publikuar kohë më parë.

Vërtetë e bukur, modele që mund të krahasohet fare mirë me më të paguarat në botë…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤