Reagon Georgina Chapman, bashkëshortja e producentit Weinstein!

Pas një heshtjeje disa ditore pasi u bë publik skandali i ngacmimeve dhe abuzimeve seksuale të producentit të “Weinstein Company”, Harvey Weinstein me koleget femra, bashkëshortja e tij Georgina Chapman stiliste e firmës së njohur “Marchesa” ka bërë publik lajmin se e ka lënë atë.

Georgina ka folur për revistën “People”: “Më është thyer zemra për të gjitha femrat që kanë vuajtur nga dhimbja e tmerrshme e këtyre akteve të pafalshme. Kam vendosur ta lë bashkëshortin tim”. Ajo ka shtuar se tani prioritet kanë fëmijët e saj të vegjël dhe se do të kërkojë privatësi të plotë nga ana e mediave për këtë gjë. Çifti janë të martuar që prej vitit 2007 dhe kanë dy fëmijë. Divorci vjen menjëherë pas pushimit nga puna të Weinstein.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤