Rihanna shfaqet me foto joshëse…

View Gallery
13 Photos
Rihanna shfaqet me foto joshëse…
Rihanna 1

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
Rihanna 2

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
Rihanna 3

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
Rihanna-2014

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
Rihanna

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
Rihannaa-1

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
rihanna-sexy31489605900_1489676494-17626771489677201

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
rihanna

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
rihanna-sexy51489605898_1489676490-69643661489677205

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
29-rihanna.w529.h529

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
rihanna-met-gala-20141

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
Nicole-Snooki-Polizzi-RIhanna-Marijuana-Business-Drugs

Rihanna shfaqet me foto joshëse…
rihanna

Me format e kolme dhe pozat seksi, Rihanna ‘ndez’ rrjetin…

Rihanna është bërë një sipërmarrëse prej disa kohësh tashmë.

Ndonëse i premtoi fansave një album të ri në vitin 2019, Rihanna duket se e ka lënë këtë projekt disi mënjanë pasi po përgatitet fuqishëm për linjën e re të të brendshmeve që do të hedhë në treg në muajin mars.

Duke reklamuar një produkt të koleksionit, 31-vjeçarja është shfaqur në fotografi të publikuara në “Instagram” me një pamje mjaft joshëse.

Me linja të kolme e njëkohësisht bombastike, vihet re se Rihanna ka shtuar akoma në peshë.

Megjithatë, duhet ta pranojmë se nuk ngjan aspak keq.

Po ju përcjellim fotot e fundit dhe një seri fotosh të hershme të saj…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤