Risia më e re e tatuazheve 3D.

3D-tattoo-heart-3-dimensional-glasses-movie-film-effect-red-blue-optical-illusion-body-art

Ne kemi parë disa qasje interesante për tatuazhet kohët e fundit. “Vizatimi në trup” vazhdon të jetë në rritje, tani, në një tjetër koncept ngjyre.
Artisti Dave ka tërhequr vëmendjen e përdoruesve të Instagram-it me krijimet e tij, me ink të kuq dhe blu. Por ata nuk janë fare si iluzionet realiste që ne kemi parë më parë (në qoftë se ju kërkoni në google “tatuazhe 3D” ju do të shihni se çfarë ne duam te themi); ata janë pak më të gjallë.

Dave tha për Huffington Post se ai filloi duke bërë tatuazhe, dhe se koncepti 3-D filloi me kërkesën e një klienti. “Kam sugjeruar një kafkë të thjeshtë,” tha ai. “Ai më pyeti nëse ishte e mundur për ta bërë atë në të kuqe dhe blu si një imazh 3-D, dhe unë i realizuar artistikisht mendova të paktën ta provoja atë.”

Imazhi shpërtheu në Instagram, dhe ai vendosi që të vazhdojë konceptin.

BBrIwhR

423c26725d851bbdfdec47742fae8744

8106ec7ece493dfb0b5007113261078b

BBrIk7A

BBrIk7C

BBrIk7w

e80a24e8be427a8f7bf34f30c3f8c852

IMG_3096

d512220792692ab7ec3da0ebad63127d

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤