Rita Ora bëhet imazhi zyrtar i markës prestigjoze “Giuseppe Zanotti”

View Gallery
9 Photos
Rita Ora bëhet imazhi zyrtar i markës prestigjoze “Giuseppe Zanotti”
Rita Ora 2

Rita Ora bëhet imazhi zyrtar i markës prestigjoze “Giuseppe Zanotti”
Rita Ora 1

Rita Ora bëhet imazhi zyrtar i markës prestigjoze “Giuseppe Zanotti”
Rita Ora 3

Rita Ora bëhet imazhi zyrtar i markës prestigjoze “Giuseppe Zanotti”
Rita Ora 4

Rita Ora bëhet imazhi zyrtar i markës prestigjoze “Giuseppe Zanotti”
Rita Ora 5

Rita Ora bëhet imazhi zyrtar i markës prestigjoze “Giuseppe Zanotti”
Rita Ora 6

Rita Ora bëhet imazhi zyrtar i markës prestigjoze “Giuseppe Zanotti”
Rita Ora 7

Rita Ora bëhet imazhi zyrtar i markës prestigjoze “Giuseppe Zanotti”
Rita Ora 8

Rita Ora bëhet imazhi zyrtar i markës prestigjoze “Giuseppe Zanotti”
Rita Ora 9

Ka korrur një sukses të jashtëzakonshëm me albumin e saj “Phoenix” i cili u publikua në nëntor të vitit të kaluar. Rita Orën e kemi parë në majat e klasifikimeve botërore të muzikës, por tashmë ajo është pjesë e fushatës së re publiciteti dhe bashkëpunimi, për këpucët luksoze të markës prestigjoze “Giuseppe Zanotti”, si imazhi i ri zyrtar.

“Shumë e emocionuar për fushatën e re të këpucëve luksoze italiane”, shkruan Rita Ora krahas fotove të publikuara prej saj.

Këpucët e koleksionit do të kenë kryesisht çizme të larta lëkure, të hapura nga mbrapa por dhe këpucë me taka apo sandale të hapura me zinxhir përreth këmbës, të gjitha bazuar dhe ndikuar nga bizhuteritë personale të Rita Orës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤