Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës

View Gallery
12 Photos
Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15-2

Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15-3

Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15-4

Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15-5

Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15-6

Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15-7

Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15-8

Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15-9

Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15-11

Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15-111

Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15

Rita Ora e mahnitshme në rrugët e Londrës
15-1

Fansat e shumtë që ka këngëtarja shqiptare Rita Ora, po presin me padurim që ajo të publikojë albumin e ri.

Dhe, Rita Ora u shfaq përplot stil kur ajo u nis për në studiot e BBC Radio 1, në emisionin Breakfast Show, në qendër të Londrës, ku foli për muzikën dhe këngët e reja që do të publikojë së shpejti.

25 vjeçarja kishte veshur një pelush bardhë e ngjyrë hiri, të kombinuar me pantallona lëkurë.

Me flokët e mbledhura dhe e grimuar, Rita dukej tejet e mahnitshme.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤