Rivaliteti mbretëror: Meghan mund Princin Harry

View Gallery
6 Photos
Rivaliteti mbretëror: Meghan mund Princin Harry
m1-1

Rivaliteti mbretëror: Meghan mund Princin Harry
m2-1

Rivaliteti mbretëror: Meghan mund Princin Harry
m3-1

Rivaliteti mbretëror: Meghan mund Princin Harry
m4

Rivaliteti mbretëror: Meghan mund Princin Harry
m5

Rivaliteti mbretëror: Meghan mund Princin Harry
m6

Meghan Markle dhe princi Harry treguan rivalitetin në çift teksa morën pjesë në një lojë të çuditshme, gjatë turneut të fundit.

Dukesha dukej e kënaqur e në të njëjtën kohë e surprizuar kur mundi bashkëshortin e saj që njihet për shpirtin sportiv në lojën me hedhjen e çizmeve.

Personi që e hedh më larg, fiton garën.

Çifti mbretëror arriti t’i shmangej shiut kur koha papritmas u përmirësua.

Për lojën, edhe Harry edhe Meghan veshën çizme të trasha.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤