Rregulla të thjeshta për trup të hollë dhe bukuri: Cili është ushqimi i Melania Trump

Si ish-modele dhe njëra ndër zonjat e para më intriguese të cilat kanë hyrë ndonjëherë në Shtëpinë e Bardhë, jeta e Melanias, duke përfshirë edhe dietën e saj, po nxit interesim e shumicës së njerëzve.

Është interesante që dama e parë e Amerikës gjithmonë për mengjes zgjedh të njëjtin ushqim, sipas të cilit mund të përfundohet që Melania është femër shumë e disiplinuar.

Çdo ditë e fillon me të njëjtin artikull ushqimor

Me gjithë faktin që tani është më e zënë se kurrë më parë, kjo damë 48-vjeçare gjithmonë gjen kohë për mengjes, i cili patjetër duhet të jetë i shëndetshëm.

Para disa vjetësh, Melania ka zbuluar për revistën GQ që zakonisht ditën e vet e fillon me qull tërshëre (Avenasativa), i cili përmban fibra dhe me pijen smothie të bërë nga disa përbërës përplot vitamina.

Çdo ditë ha një numër të caktuar pemësh

Pyesni se si sllovenia e bukur mban linjën e përsosur të trupit të vet, ndërkaq lëkurën të shkëlqyer? Ajo në ushqimin e vet përfshin pemë të pasura me antioksidantë.

Në një intervistë ka zbuluar që qëllimi ditor i saj është të hajë së paku shtatë pemë.

Nuk i ndalon vetes asgjë

Për shkak të dukjes fantastike fizike, shumë njerëz mendojnë që Melania nuk ha absolutisht sheqer. Megjithatë, është e kundërta.

“Nuk kam ndonjë ëmbëlsirë të zakonshme të cilën e ha gjithmonë. Nëse dua të ha ëmbëlsirë, do të zgjidhja pemë apo pak çokollatë, për shkak se mendoj që ato i janë të nevojshme trupit tim”, ka thënë ajo.

Dama e parë madje ka pranuar që ndonjëherë dëshiron të hajë akullore, gjithnjë derisa ajo të jetë “Në balancë me ushqimin e shëndetshëm”.

Nuk u nënshtrohet dietave të këqija, por ushqimi i shëndetshëm është pjesë e mënyrës së saj të jetës

Për Melanian është shumë me rëndësi që të pijë mjaft ujë gjatë ditës, në mënyrë që të jetë e hidratuar, mirëpo kurrë nuk konsumon ushqim të yndyrshëm apo kalorik.

Pasi që ka lindur djalin e vet, Baronin, dhe i ka hequr kilogramët e fituar gjatë shtatzënisë, ka pranuar që ushqimi i shëndetshëm dhe pilates, dy-tri herë në javë, i kanë ndihmuar të kthejë formën e vjetër.

Melania ka ushqimin e preferuar

“Ushqimi i preferuar më është mishi i zogut në parmeyan, ndërkaq pija Coca-Cola dietale nga shishja klasike e qelqtë”, ka thënë njëherë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤