Saida Mickeviciute, i pabesueshëm arti i saj!!!!

576bcba466bb5

Duke parë këto imazhe të pabesueshme, ju do të mendoni një artiste kozmetike, eksperte me dekada përvojë. Por jo, kjo artiste është vetëm 19-vjeç! Emri i saj është Saida Mickeviciute dhe ajo është nga Londra.

Fytyrat ?! Nuk janë me photoshop ose kostume, këto janë bërë të gjitha me grim! Pasi asaj i fiksohet një imazh, ajo e krijon atë.

1-652-626-574-623-655-599-398-447-4610-35fVrxvU5Creepy-Halloween-Makeup-Saida-Mickeviciutemakeup-artist-transformations-saida-mickeviciute-11-5767b8994d997__700makeup-artist-transformations-saida-mickeviciute-24-5767b8c087ec6__700makeup-artist-transformations-saida-mickeviciute-21-5767b8b619bcc__700oJYbVjamakigiaz-kedriki-swsta-1300x680R2pIwdV

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤