Sasha Obama tashmë po jeton një jetë tjetër nga ajo në Shtëpinë e Bardhë

View Gallery
4 Photos
Sasha Obama tashmë po jeton një jetë tjetër nga ajo në Shtëpinë e Bardhë
444b674481c0a7dfbd12f954a5e829fd14845510651484552208

Sasha Obama tashmë po jeton një jetë tjetër nga ajo në Shtëpinë e Bardhë
662ebcf6ea7d2f0d6abfe0af2d25f72314845510631484552212

Sasha Obama tashmë po jeton një jetë tjetër nga ajo në Shtëpinë e Bardhë
6014cc307e5a48cd2911e0d5bbfe7f0c14845510611484552214

Sasha Obama tashmë po jeton një jetë tjetër nga ajo në Shtëpinë e Bardhë
Sasha Obama spends time on the beach in Miami after missing her fathers farewell speech.

Sasha Obama spends time on the beach in Miami after missing her fathers farewell speech. President Obama's 15-year-old daughter is pictured on Saturday afternoon. She was surrounded by secret service agents in plain clothes and hotel security.

Ref: SPL1421081 140117
Picture by: Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Sasha Obama është çliruar nga rregullat strikte të Shtëpisë së Bardhë që e ndalonte të sillej si të gjitha bashkëmoshataret e veta.

Vetëm pak ditë përpara se familja Obama të zhvendoset nga rezidenca presidenciale, dhe tani që Sasha ka përfunduar sezonin e provimeve në shkollë, është fotografuar në Majemi me një grup shoqesh dhe duhet ta pranojmë se duket në formë të shkëlqyer.

E veshur me një palë pantallona të shkurtra me bel të lartë dhe bikini të zeza, Sasha më në fund po jeton jetën si të gjitha shoqet e saj.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤