Sekretet e bukurisë së Jessica Alba…

View Gallery
10 Photos
Sekretet e bukurisë së Jessica Alba…
4223607-jessica-alba-normal

Sekretet e bukurisë së Jessica Alba…
eb94f55cc84e306ac2e9ed1ecbd6ff7e

Sekretet e bukurisë së Jessica Alba…
Behind The Scenes - Club Campari 2009

director: Jean Paul Goude star: Jessica Alba

Sekretet e bukurisë së Jessica Alba…
jessica-alba-b39341da-3120-4b56-a7f8-9112fb355785

Sekretet e bukurisë së Jessica Alba…
jessica-alba-inc-magazine_42479

Sekretet e bukurisë së Jessica Alba…
jessica-alba-measurements-bra-size-height-weight-nationality-biography-2

Sekretet e bukurisë së Jessica Alba…
jessica-alba-october-cover-shape-magazine-2016

Sekretet e bukurisë së Jessica Alba…
jessica-alba-photos-hd

Sekretet e bukurisë së Jessica Alba…
lovely-jessica-wallpaper-jessica-alba-20662623-1280-800

Sekretet e bukurisë së Jessica Alba…
mtmyotixmjixntizmjm4odgy

Aktorja Jessica Alba, është nënë e dy vajzave dhe themeluese e kompanisë “Honest”, e cila xhiron miliarda dollarë në vit.

Në një intervistë për Shape kohë më parë, Alba ka rrëfyer se fizikun e një atleteje jua atribuon leksioneve të arteve marciale, palestrës dhe trajnimit të vazhdueshëm që i është dashur të bëjë për të xhiruar filmin “Dark Angel”: “Më bëri më të fortë dhe më ndryshoi rutinën”, – tregon ajo.

“Nuk i praktikoj rregullisht kurset e ndryshme të sportit, por jam me fat që rrethohem nga njerëz që më motivojnë dhe më bëjnë të ndihem e përgjegjshme. Këto ditë jam duke praktikuar yoga duke i kombinuar me pesha të lehta, i përziej ushtrimet e yoga-s me ushtrimet e forcës.”,ka thënë aktorja.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤