Adriana Lima: Receta për flokë të mrekullueshme me vetëm një përbërës!

adriana

Edhe pse për dukjen e saj kujdesen një numër i madh njerëzish, modelet shpesh zbulojnë truke të caktuara për kujdesin, të cilin mund ta praktikojnë në komfortin e shtëpisë tyre.

Pra, bukuroshja e botës, modelja Adriana Lima, ka pranuar që shpesh e praktikon këtë truk, i cili flokët e saj i bën shumë të shkëlqyera.

adriana-lima

Përbërësin kryesor mund ta gjeni në kuzhinë, ndërkaq Lima ka dhënë udhëzime të hollësishme se si ta përdorim për zbukurim.

adriana_lima_desigual_imag

“Në maskën e flokëve apo në rigjenerator gjithmonë vini pak avokado të shtrydhur dhe garantoj që flokët do t’ju bëhen më të shkëlqyeshme se kurrë më parë. Nuk po tallem! Avokado nuk ka aromë të fortë, andaj flokët nuk do të kundërmojnë çuditshëm”, ka zbuluar bukuroshja braziliane.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤