Selena dhe Justin e kanë programuar mirë kohën e tyre

Duket se Selena Gomez ka vendosur që t’ua dedikojë plotësisht kohën e saj shoqeve dhe të dashurit.

Pas shumë thashethemesh se ajo ishte ndarë nga Justin Bieber, pasi prindërit e saj nuk ishin dakord për ribashkimin e tyre, Selena dhe Justin na treguan që jo vetëm nuk janë ndarë, por janë më të dashuruar se kurrë dhe ky Shën Valentin i gjeti bashkë.

Të dy janë shkëputur nga muzika, duke mos sjellë asnjë klip të ri, por edhe edhe nga koncertet dhe kanë marrë pak kohë për të pushuar. Këtë kohë po përpiqen ta shfrytëzojnë më së miri dhe duket se e kanë programuar shumë mirë që të qëndrojnë edhe me shokët, por edhe të kalojnë shumë kohë bashkë.

Pas Shën Valentinit me Justin, tani është koha e vajzave. Selena është fotografuar teksa po bënte xhiro rrugëve të LA me mikeshën e saj të ngushtë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤