Selena Gomez sulmohet në Twitter nga fansja e Justin Bieber

View Gallery
2 Photos
Selena Gomez sulmohet në Twitter nga fansja e Justin Bieber
sele1481485313

Selena Gomez sulmohet në Twitter nga fansja e Justin Bieber
selena-gomez-good-for-you-2015-billboard-650

Selena Gomez është kritikuar ashpër nga një fanse e Justin Bieber në rrjetin social ‘Twitter’

Përdoruesja e këtij rrjeti social me emrin “BiebsCapital”, në llogarinë e saj ka postuar 3 fotografi ku Selena Gomez, ish e dashura e Justin Bieber shihet me të mbathurat dhe qantën e njejtë në disa fotografi, madje edhe në dy fotografi ku dallimi është 4 vite.

“Kur Justin Bieber nuk është më i dashuri yt dhe ti bëhesh e thyer”, ka shkruar ajo në mbishkrimin e fotografive që ka postuar.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤