Sex and the City,  8 sekretet që nuk i dinit

Kanë  kaluar 14 vjet nga koha kur është realizuar seriali më i dashur “Sex and the City”. Sot do t’ju tregojmë disa fakte që nuk i keni ditur nga ky serial i famshëm.

sex_and_the_city

1.Koktejet që janë përdorur në film nuk janë reale.

2.Protagonistët nuk e konsumonin ushqimin e tyre.

3.Big dhe Carrie nuk duhet të përfundonin bashkë.

4.Sarah Jessica Parker kishte nënshkruar kontratë për të mos pasur skena nudo në film.

5.Cynthia Nixon është  bionde.

6.Sarah Jessica Parker i ka mbajtur për vete të gjitha rrobat e filmit.

7.Fundet me vello të Carrie-t kushtojnë 5 dollarë.

8.Alec Baldwin duhet të interpretonte rolin e Matthew McConaughey-it.

1457378050-syn-toc-1457356632-syn-elm-1453239820-carrie-and-mr-big-sex-and-the-city

1457378054-syn-toc-1457356637-syn-elm-1449059073-1448908553-miranda

52e5e969ae1c210a4ddd246b276ce522

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤