Shtrirjet e trupit në vepër arti!

Dikush gjatë pastrimit përpiqet me forcë të largojë shtrirjet në trup, por, një artiste e njohur, dëshiron që të gjitha femrat që kanë të njejtin problem, ta pranojnë këtë fakt dhe të fillojnë ta duan trupin ashtu siç është.

art 1

Picture 1 of 4

Përmes një mesazhi shumë domethënës dhe fuqizues që po përhapet me të madhe në internet, ajo ka filluar t’i transformojë ato në vepra arti.

Pra, artistja me bazë në Barcelonë dhe feministja Cinta Tort Cartro, e njohur si Zinteta në rrjetet sociale, ka mbushur profilin e saj të Instagramit, përplot me foto ku dominojnë vija të ylberit shumëngjyrëshe, linja pastel dhe valë neoni të pikturuara në pjesë të ndryshme të trupit të femrave, të cilat mbështesin defektin e tyre si një përsosmëri dhe ide gjeniale e kamuflimit.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤