Si e parashikoi Nostradamusi djegien e katedrales ‘Notre Dame’

‘…Zonja jonë do të qajë për të gjithë ne dhe do të shkëlqejë në distancë…

Me ardhjen e pranverës një Kishë e të gjitha kohërave do të digjet për mëkatarët…’ thuhet të ketë parashikuar Nostradamus.

Këto ishin fjalët me të cilat u shoqëruan një pjesë e mirë e lajmeve në mediat botërore.

Profeti francez thuhet të ketë përshkruar në një letër 500 vjet më parë mënyrën se si do të digjej një pjesë e mirë e Katedrales më të vizituar në Evropë.

/MSN/

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤