Si të konturoni hundën tuaj në 3 hapa

Kemi parë shumë video të “çmendura” në rrjete sociale , të cilat na mësojnë sesi të bëjmë art në fytyrën tonë. Mos u çudisni, nëse në fillim do të merrni një pamje të jashtëzakonshme, por më pas do të merni një pamje krejtësisht të natyrshme dhe shumë reale.

kontur 1

Picture 1 of 6

Keni provuar shumë mënyra dhe mund të duket sikur e keni konturuar hundën tuaj, por në fakt s’keni bërë asgjë, thjesht jeni bërë “viktimë” të videove, të cilat i keni parë aq shumë në internet.

Për të na ndihmuar që të mos biem pre e videove të shumta që qarkullojnë në rrjete sociale, artistja e famshme Lauren Andersen na mëson sesi saktësisht dhe shumë natyrshëm mund të bëjmë konturin në hundën tonë.

Shikoni sesi kjo artiste e bën konturin e hundës në vetëm tre hapa të thjeshta.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤