Si t’i bëni flokët bishtalec lehtë dhe bukur?

bisht

Çfarë mund të jetë më e thjeshtë se të bësh flokët bishtalec?

Për shumicën e grave, ky stil i flokëve mbetet stili më i preferuar në përditshmëri.

Edhe nëse ato kanë për të ushtruar ose për të shkuar në punë, për një kafe me miqtë ose edhe për ndonjë takim më të rëndësishëm, flokët e kapura bishtalec janë gjithmonë një zgjidhje ideale.

Por si mund t’i kapni flokët si bishtalec shpejt e shpejt dhe të dukeni edhe bukur?

Më poshtë keni një video që ju lehtëson shumë punën për të bërë këtë stil të flokëve:

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤