Si ushtrohet Kim Kardashian për të mbajtur trupin në formë

Ajo duket se nuk ja fal vetes faktin që e shanë për celulit…

Pavarësisht fotove që kanë qarkulluar, ku Kim Kardashian nuk duket shume në formë, duket se ajo ushtrohet shume fizikisht.

Kim K 1

Picture 1 of 10

Në fotografitë e shpërndara nga “Mail Online”, Kim shihet duke u ushtruar me trajnerin e saj.

E veshur me rroba të ngushta sportive dhe me gërsheta, ajo në shoqërinë e trajnerit të saj bën ushtrime shumë të vështira.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤