Spoti i Meghan që po “turpëron” familjen mbretërore!

E ndajnë vetëm pak orë nga ceremonia zyrtare e martesës me Princin Harry, por pikërisht në natën e fundit të “beqarisë” (edhe pse Meghan ka qenë e martuar një herë dhe është ndarë), mediet kanë rikthyer në kujtesë një spot publicitar me protagoniste pikërisht Meghan Markle.

Në vitin 2013, gruaja e ardhshme e Princit Harry të Britanisë së Madhe do të xhironte një spot për numrin e radhës të revistës amerikane “Men’s Health”, që duket se ka shqetësuar në këto orë banorët e përhershëm të kështjellës “Windsor”, por edhe shumë të ftuar.

Meghan shfaqet në këtë spot me shumë pak rroba, me të shkurtra dhe një këmishë të mbledhur pas belit, e bën disa gjeste të pahijshme për një familje mbretërore, duke shkelur syrin e duke shijuar produktin e publicitetit, një hamburger.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤