Stilim flokësh për tre minuta

auto_ju1485987547

Jeni vonë për në punë, apo edhe nuk keni shumë kohë të përgatiteni për darkë mirepo ende nuk i keni stiluar flokët ?!!

Me gërsheta nuk dështoni kurr.

Më poshtë ju sjellim një stilim të flokëve gërshetë dhe të shpejtë.

Shpresoj t’ju pëlqej!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤