Stormy, femra që ka trazuar politikën amerikane

Ajo është femra më e komentuar e momentit në politikën amerikane.

Quhet Stormy Danieles dhe është një aktore filmash porno.

Në shkurt të këtij viti, mediat zbuluan se ajo ka pasur një aferë me presidentin amerikan, Donald Trump.

Më 18 shkurt, avokati personal i presidentit tha se i ka paguar asaj një shumë prej 130 mijë dollarësh, pak përpara zgjedhjeve, që të ruajë diskrecionin sa i përket aferës.

Por në mars, Daniels tha se ka ngritur një padi ndaj Trump, me pretendimin se marrëveshja mes tyre nuk ka fuqi ligjore, pasi nuk ka firmën e tij.

Mediat megjithatë kanë nxjerrë disa detaje nga seksi mes saj dhe njeriut më të fuqishëm në botë.

Ajo thotë se seksi ishte normal, pa ndonjë moment të jashtëzakonshëm.

Të premten, 38-vjeçarja u fotografua në një klub striptizmi në Florida.

Ajo duket mjaft provokuese.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤