Studimi i fundit: Pse femrat bëhen më tërheqëse gjatë ciklit menstrual

strong-women-11-584x389

Ju e dini çfarë heq përpara periodave: luhatje humori, uri e pandalshme, nervozitet i pashpjegueshëm.

Por, pavarësisht sherreve pa arsye me të dashurin, ka një anë pozitive: në 7-10 ditët përpara periodave, gruaja bëhet më tërheqëse. Sipas një studimi të Universitetit të Oxford-it, ndryshimet hormonale nga cikli mestrual e bëjnë gruan shkencërisht më të…puthshme! Kështu siç e lexuat. Mund të mos jesh e respektueshme, e sjellshme, por je shumë më shumë pasionante. Një tjetër studim nga Universiteti i New Castle-it tregon se edhe fytyra e gruas ndryshon gjatë fazës së ovulimit. Bëhet më simetrike, sytë më të ndritshëm, buzët fryhen, po ashtu edhe gjoksi, duke u bërë kështu më tërheqëse për sytë e gjinisë tjetër. E kishit vënë re, apo jo? Të gjithë kthejnë kokën t’ju shohin kur jeni përpara “atyre” dhe tani e dini përse.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤