Sylvi Listhaug, Ministrja norvegjeze zhytet në Egje për të ndihmuar refugjatët

Ministrja norvegjeze e emigracionit u ka dalë në krahë refugjatëve në detin Egje. Sylvi Listhaug është kritikuar për veprimin e saj, pasi ajo donte t’u dilte në ndihmë refugjatëve që po mbyten në detin Egje.

Në këto fotografi ajo shihet në këtë aksion shpëtimi, bashkë me ekipet e shpëtimit.

min1

Ministrja është fotografuar në brigjet e Lesbos, e veshur kështu me kostum për zhytje.

min

Shifrat e fundit nga Kombet e Bashkuara tregojnë se më shumë se 760 refugjatë deri tani, janë përmbytur në këtë vendkalim në Greqi.

Sylvi Listhaug (lindur më 25 Dhjetor 1977) është një politikane Norvegjeze për Partinë e Progresit e cila ka qenë ministre e Migrimit dhe Integrimit që nga Dhjetori i 2015. Ajo shërbeu si Ministre e Bujqësisë dhe Ushqimit nga viti 2013 deri në vitin 2015, dhe si komisionere në qytetin e Oslos për Mirëqënien dhe Shërbimet Sociale nga viti 2006 deri në vitin 2011. Ajo ka qenë një anëtare e bordit qëndror të Partisë Progresi që nga viti 2005.

13022312_1143214262395278_1055620120_n

13023301_1143214205728617_32244559_n

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤