Të bën apo jo paraja të lumtur…?!

blonde-lot-of-money-dollars-172912

Thonë se paraja nuk të bën të lumtur, por në fakt është vërtetuar e kundërta.

Sipas një studimi të fundit, njerëzit e pasur kanë një shëndet më të mirë, nga të dhënat e përmbledhura nga insitucioni Brooking. Ata kanë presion të ulët të gjakut, rrezikohen më pak nga sëmundjet e zemrës, dhe përjetojnë më pak stres. Nga të dhënat rezultoi se gjithë amerikanët kanë më pak stres që nga viti 1970.

Personat të cilët kanë të ardhura të ulta kanë më shumë problem shëndetsore pasi lidhen drejtpërdrejt me stresin. Mirëqënia dhe mundësia për t’u kujdesur më shumë për vetën është një atribut i njerëzve të pasur. Kjo ndikon edhe në marrdhëniet e tyre me njerëzit, me veten, në dashuri dhe shumë fusha të tjera të jetës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤