Të gjithë e duan Meghan Markle!

Meghan Markle, e fejuara e Princ Harry, tashmë është kthyer në një nga personat më të dashur në Mbretërinë e Bashkuar.

4-1

Picture 1 of 7

Gjatë një vizite në Wales çifti është pritur nga mijëra njerëz të cilët kishin kureshtje për ti parë nga afër.

Meghan u shpreh se ndihej e nderuar për të gjithë dashurinë që njërëzit i kanë falur.

E fejuara e Princ Hayy mori dhe dhuroi vlerësime, përqafime dhe shumë dashuri nga fëmijët të cilët ishin mbledhur për të pritur vizitën e çiftit.

Gjatë vizitës së tyre në Wales, çifti shkoi në kishë si dhe zhvilloi disa aktivitete argëtuese me fëmijët.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤