Të gjithë sytë nga vajzat e motrave Bregu, më të bukura s’kishit parë

View Gallery
6 Photos
Të gjithë sytë nga vajzat e motrave Bregu, më të bukura s’kishit parë
Motrat 6

Të gjithë sytë nga vajzat e motrave Bregu, më të bukura s’kishit parë
Motrat 5

Të gjithë sytë nga vajzat e motrave Bregu, më të bukura s’kishit parë
Motrat 4

Të gjithë sytë nga vajzat e motrave Bregu, më të bukura s’kishit parë
Motrat 3

Të gjithë sytë nga vajzat e motrave Bregu, më të bukura s’kishit parë
Motrat 2

Të gjithë sytë nga vajzat e motrave Bregu, më të bukura s’kishit parë
Motrat 1

Motrat Bregu janë emra mjaft të njohur dhe të lakuar në media.

Majlinda Bregu dhe Ornela janë dy femra shumë të sukseshme në jetën e tyre profesionale.

Fakti se tashmë jetojnë larg njëra tjetrës, pasi Ornela jeton prej vitesh në Spanjë duket se nuk ka ndikuar aspak në marrëdhënien e tyre.

Motrat janë aktive në rrjetet sociale dhe falë tyre janë bërë të njohura e të dashura për publikun dhe vajzat e tyre.

Vajza e Ornelës ka festuar 18 vjetorin e lindjes dhe për të është organizuar një super festë.

Jashtë saj nuk mund të mbetej dhe Kejda.

Dy kushërirat nuk mund të dukeshin më bukur. Mes tyre janë shkëmbyer mesazhe urimi.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤