Të mos bërit asgjë ju çliron mendjen

auto_puna1482059565

Të mos bësh asgjë është e bukur, jo vetëm për shkak se kjo ndihmon në çlodhjen e trupit tuaj, por mbi të gjitha, pasi na lejon të pastrojmë mendjen nga të gjitha detyrat e përditshme.

E bukura është kur apatia i kundërvihet stresit apo mospëlqimit: për shembull, kur jashtë është nxehtë, dhe shijojmë freksinë e shtëpisë, duke mos bërë asgjë.

Por si për të gjitha gjërat e bukura, duhet të ketë masë:”Një gjë është t’i jepni vetes një sasi

të mjaftueshme kohe të “të mos bërit asgjë”, çka na lejon të rikarikojmë ‘bateritë’ tona, për shembull falë meditimit dhe analizës së vetvetes”- përfundon Ferruçi. “Tjetër është përtacia, si një arratisje nga përgjegjësitë”.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤