Të reja nga Miriam Cani

Bëri një kohë pauzë në diskografinë muzikore për t’iu përkushtuar tërësisht familjes dhe rritjes së vajzës, mirëpo ka disa muaj që është kthyer në treg e atë e bëri përmes duetit me burrin e saj, Alban Skenderaj.

Mirëpo pas ‘dhuratës’ për të bijën dhe paraqitjes në “The Voice”, paralelisht Miriam Cani është duke punuar për një produksion të ri muzikor, që do të jetë i tëri brenda shtëpisë.

Në muzikë dhe tekst, do të punoj Miriami së bashku me Albanin, teksa lançimi pritet të bëhet shumë shpejt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤