Tendenca e re e dimrit, batanija si triko

Shtëpia është foleja jonë dhe për këtë rehatia kombinohet me ngrohtësinë nga objektet që na rrethojnë, por edhe nga materialet që përdorim.

Maxi batanija prej leshi është mjaft në modë, të lehta për tu larë. Prandaj, merrni lëmshat e mëdhenj dhe mund të çlironi fantazinë, dhe mund ta përdorni si mbulesë për krevatin, ta vendosni në divan apo kolltuk. Ajo do i japë personalitet dhe stil mobiljeve.

Pra punimet me dorë nuk janë vetëm atribut për zonjat e kohërave të kaluara, por është një kohë e lirë për shumë persona që janë fansa të gjërave të bëra vetë.

Si ta bëni maxi batanijen? Interneti ka mjaft materiale video që shpjegojnë se si mund ta bëni. Ju mbetet vetëm të zgjidhni ngjyrat, ta bëni në formë lineare me tendenca minimaliste, apo me thurje, si dhe për çfarë do e bëni, për dhomën apo për sallonin.

Një ide e zgjuar? Bëni disa mbulesa më shumë dhe do të jetë një dhuratë perfekte për Krishtlindje.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤