Transformoni trupin tuaj për 4 javë

View Gallery
6 Photos
Transformoni trupin tuaj për 4 javë
unnamed_21487339980

Transformoni trupin tuaj për 4 javë
unnamed_31487339982

Transformoni trupin tuaj për 4 javë
unnamed_51487339985

Transformoni trupin tuaj për 4 javë
unnamed_81487339987

Transformoni trupin tuaj për 4 javë
unnamed1487339989

Transformoni trupin tuaj për 4 javë
o1487339979

Në 28 ditë, për vetëm 10 minuta në ditë. Vera tashmë ka ardhur dhe me të mendimet për të qenë në formë dhe të gatshëm për vjeshtën, sidoqoftë, këto qëllime zakonisht nuk zgjasin aq sa ne do të donim të zgjasin.

Për të arritur formën e dëshiruar, ne kemi zgjedhur disa ushtrime të thjeshta që do të ndryshojnë pamjen tuaj në më pak se katër javë.

Nuk do të jetë e nevojshme të shkoni në palestër apo të blini ndonjë pajisje të veçantë, e tëra që iu duhet është të jeni të vendosur dhe dhjetë minuta në ditë.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤