Tre ushtrime të shpejta për gjumë më të mirë

Ushtrimet për ta ndjerë veten të përgjumur në kohë të duhur, mund të bëhen lehtë dhe shpejtë. Këto lloj ushtrime janë praktikë e butë dhe ilaç i madh për këdo që ndjen stres, ankth ose tension në mendje ose trup.

Përdoreni këtë praktikë relaksimi për ta relaksuar trupin në mënyrë që ta përgatisni veten për pushim të mirë të netëve, apo edhe thjeshtë për ta balancuar trupin gjatë ditës.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤