Tregimi romantik prapa kësaj fotografie zemërthyese

Një paciente me kancer do t’i kalojë ditët e fundit të jetës së saj afër burrit të saj prej 67 vjetësh, falë stafit bujar të spitalit.

 

Beatrice Whitehead me bashkeshortin 1

Picture 1 of 4

Beatrice Whitehead, 87 vjeçare, ishte diagnostifikuar me kancer në eshtra gjashtë vjet më parë, por së fundi kishte refuzuar të trajtohej më shumë, shkruan gazeta britanike Metro.

Andaj, ajo u vendos në një spital në Manchester katër javë më parë, dhe jo më larg, burri i saj 87 vjeçar Bert Whitehead, u sëmur me një infektim në fshikëz dhe në gjoks, meqë rast u shtrua në spitalin e njejtë.

Tani, spitali i ka vendosur shtretërit e të dy të dashuruarëve afër njëri-tjetrit, vendim që bija e tyre, Suzanne Hall, e përshkroi si të mrekullueshëm.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

logo-madam-mapo-png-e  mapo1   revista-mapo
¤